Izvanredni koncert u Kulturnom Centru: Rotary Klub J.J. Strossmayer slavi mladu glazbenu izvrsnost

29. svibnja 2024.

U prekrasnom ambijentu Kulturnoga centra, 27. svibnja 2024., održan je nezaboravan koncert izvanrednih mladih stipendista Glazbene škole Franje Kuhača Osijek. Ovaj događaj, koji već šestu godinu za redom organizira Rotary klub J.J. Strossmayer, dio je dragog nam projekta “Put izvrsnosti” koji nagrađuje najbolje nade glazbene budućnosti.

Atmosfera je bila ispunjena harmonijom divnih ljudi uz pregršt savršeno odsviranih nota koje su dotaknule srca svih nazočnih. Ravnateljica Glazbene škole, Sunčana Bašić i predsjednica Rotary kluba J.J. Strossmayer, Božana Matoš izrazile su zajedničko zadovoljstvo te podijelile zahvalnice našim vrijednim glazbenicima.

Posebne zahvale idu Valeriji Fischbach, Valeriji Karačić i Matiji Cicvariću koji su svojim organizacijskim umijećem uspješno prenijeli radost muziciranja u stvarnost, dok nas je Ivana Bugarin, kao i uvijek, vrhunski okrijepila i počastila. Svaki trenutak bio je ispunjen zadovoljstvom, a prisutni su uživali u fantastičnim glazbenim izvedbama.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali i omogućili ovo predivno druženje. S nestrpljenjem iščekujemo sljedeće okupljanje, vidimo se dogodine!