Tenis i Vino, Wine open 2019.

27. rujna 2019.

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ovogodišnju, prvu manifestaciju Tenis & Vino, Wine Open 2019, koju organiziramo 26. listopada 2019. na terenima TK Olimpija.

Organizaciju ovog događaja, ispred osječke rotarijanske zajednice, predvodi Rotary klub J.J. Strossmayer iz Osijeka koji uz svojih 26 članova te prijateljskim klubovima želi okupiti i drage suradnike, poslovne partnere i obitelji. Uz cjelodnevni program sigurni smo da će biti prilike za opuštanje, međusobno upoznavanje ali i razmjenu iskustva.

Kao osnovu smo uzeli sportsku aktivnost – svima znani bijeli sport i nadogradili ga kušanjem vina te ponudom hrane, a sve ćemo začiniti ugodnom atmosferom. Ukratko, želja je omogućiti za svakog ponešto uz naglasak na pozitivno cjelodnevno druženje.

Teniski turnir igra se u parovima, prema turnirskim pravilima uz utješni turnir kako bi svakom paru omogućili minimalno dva meča tijekom ovog zanimljivog dana. Predviđeni početak prijave i ždrijeba je u 9h.

Degustaciju vina osigurava „mlada“ vinarija Jakovac koja u ponudi vina sigurno ima sve ukuse spremne zadovoljiti i najzahtjevnije vinoljupce!

Kako bi cijelom događaju dali i dodatnu društveno korisnu svrhu, želimo prikupiti što je više moguće sredstava za stipendije učenika Glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku.

Iznosi prikupljenih kotizacija u iznosu od 150,00 kn po osobi upravo su usmjereni k tom cilju. Vaše uplate možete izvršiti na račun Rotary kluba J.J. Strossmayer otvoren u Privrednoj banci, IBAN  HR0323400091510760819 uz naznaku u opisu plaćanja „za event Tenis i vino 2019“.

Prijave su zatvorene 25.10.2019.