Izvještaj sa projekta Tenis & Vino, Wine open 2019.

28. listopada 2019.

Ovogodišnji projekt Tenis & Vino, Wine Open 2019, organiziran 26. listopada 2019. na terenima TK Olimpija spojio je naizgled nespojivo – tenis i vino.

Rotary klub J.J. Strossmayer Osijek pozivom svim klubovima u okruženju, ali i poslovnim partnerima, prijateljima i poznanicima uspješno je okupio tridesetak sudionika na cjelodnevnom druženju. Uz vrhunski ugođaj ugodnog ambijenta, odlične hrane i još boljih proizvoda vinarije Jakovac svi sudionici imali su priliku opustiti se, međusobno upoznati, ali i rekreirati.

Deset okupljenih parova odmjerili su snage u bijelom sportu. Iznadprosječno toplo vrijeme za listopad iskorišteno je na najbolji mogući način te su svi mečevi odigrani na vanjskim terenima. Po principu „round rubin“ svaki par odigrao je barem tri meča te u konačnici polufinale i finale. Zasluženu pobjedu na kraju je odnio par Zvonimir Steiner i Darko Bek koji su u završnom susretu bili bolji od para Siniša Dragišić i Milan Puvača.

Druženje je potrajalo do kasnih popodnevnih sati, a svi sudionici već sada vesele se sličnom, sportskom događaju koji planiramo i za proljeće. Prikupljen iznos donacija biti će usmjeren na stipendije učenika Glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku.