Suradnja s Udrugom Dar

18. prosinca 2023.

Rotary klub J. J. Strossmayer Osijek ponosno nastavlja svoju iznimno uspješnu suradnju s Udrugom Dar, čineći pozitivnu razliku u životima štićenika već petu godinu zaredom. Ipak, ove godine smo se susreli s jedinstvenim izazovom – naša tradicionalna vožnja tramvajem nije bila moguća zbog radova na tramvajskoj infrastrukturi. Kao pravi timski igrači, to nas nije obeshrabrilo, već smo prilagodili planove i osigurali da se veselje ne zaustavi!

Unatoč tome što tramvaj nije bio u pokretu, atmosfera u njemu bila je nevjerojatno vesela. Smijeh, radost i toplina obasjali su svaki trenutak proveden sa štićenicima Udruge obitelji djece s autizmom Dar. Nema prepreke koja može zaustaviti našu predanost zajedničkom cilju – pružanju podrške i ljubavi onima kojima je to najpotrebnije.

Ovo je samo jedan od mnogih nezaboravnih trenutaka koje dijelimo s Udrugom Dar, a mi s nestrpljenjem iščekujemo sve buduće akcije i suradnje koje nas čekaju. Hvala svim članovima našeg kluba kao i drugim donatorima koji doprinose ovoj predivnoj zajednici – zajedno činimo svijet boljim mjestom za sve!