Prvi offline sastanak nakon duljeg vremena

1. lipnja 2020.

Nakon više od dva mjeseca od posljednjeg sastanka uživo, članovi Rotary kluba Osijek J.J. Strossmayer sastali su se 26. svibnja 2020., ponovno, u opuštenoj atmosferi restorana Restoran Strossmayer No. 2.

Susret je uveličao prijatelj Damir Brkić iz Rotary kluba Sesvete koji je održao predavanje na temu bankarstvo za vrijeme i poslije korona krize. Kao iskusan bankar, prijatelj Damir imao je zaista puno zanimljivih činjenica kao i predviđanja za iduće razdoblje. Uz jelo i piće te odlično društvo vrijeme je brzo prošlo, a članovi zadovoljni održanim sastankom usvojili neka nova saznanja i poglede.

Posebne zahvale prijatelju Damiru na dolasku i održanom predavanju.

I u doba pandemije COVID-19, članovi Rotary kluba Osijek J.J. Strossmayer održali su seriju zanimljivih online i offline predavanja obogativši tako vlastita razmišljanja. Uz kvalitetnu razmjenu iskustava uživali smo i u novoj vrsti sastanka usprkos kriznom vremenu. Još jedna zahvala članova kluba svim predavačima!

Sa smirivanjem epidemiološke situacije nadamo se ponovnim redovnim okupljanjima utorkom od 20h na poznatoj lokaciji Hotela Tvrđa, već od idućeg tjedna.