Odgoda sastanaka Rotary kluba Osijek J.J. Strossmayer

21. ožujka 2020.

Dragi prijatelji,

u skladu s donesenim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kao i preporukama Rotary Districta 1913, do daljnjeg se neće održavati redovni tjedni sastanci Rotary kluba Osijek J. J. Strossmayer. Radi pridržavanja mjera u suzbijanju širenja epidemije COVID-19, klub privremeno odgađa i sve naše planirane aktivnosti organizacije javnih događanja.

Svoje nesebično služenje zajednici svi naši članovi provodit će u okviru redovnog obavljanja svojih profesionalnih djelatnosti u zdravstvenom, obrazovnom, prometnom, telekomunikacijskom, financijskom, pravnom, trgovačkom i IT sektoru. Svojim znanjem i iskustvom naši članovi i dalje stoje na raspolaganju cijeloj zajednici u savjetima i preporukama pri provođenju propisanih mjera suzbijanja epidemije te nam se slobodno možete obratiti putem našeg službenog e-maila.

Nadamo se da se uskoro vidimo na nekom od naših planiranih događanja, a do tada apeliramo na  pridržavanje svih propisanih mjera radi zaštite svog zdravlja i zdravlja cijele zajednice.
Vaš Rotary klub J. J. Strossmayer