Guverner Danijel Jozić u posjetu klubu

12. studenoga 2019.

U utorak 12. studenog  naš redovni sastanak u hotelu Tvrđa protekao je u nešto svečanijoj atmosferi jer nam se pridružio Guverner Distrikta 1913 naš prijatelj Danijel Jozić. Prije sastanka s ostalim prijateljima održan je sastanak Uprave na kojem se prošlo kroz ovogodišnje projekte kluba kao i podatke o stanju članstva. Nakon što su se sastanku pridružili i ostali članovi kluba zajedno s učenicom na dugoročnoj razmjeni iz SAD-a, Guverner nas je upoznao s ciljevima Uprave Distrikta 1913 u ovoj rotarijanskoj godini.

Naglasak je stavljen na daljnjem osnaživanju članstva klubova te zajedničkom sudjelovanju klubova na distriktnim projektima. Guverner je tom prilikom predstavio projekt „Revolucija digitalne pismenosti“ čiji je cilj opremiti knjižnice 500 hrvatskih osnovnih škola s micro:bitovima za upotrebu đacima od 1-4 razreda osnovnih škola te osposobiti 3000 nastavnika/ca i knjižničara/ki. Tom prilikom klub je iskazao spremnost na sudjelovanje u projektu i imenovao ambasadora projekta ispred kluba prijatelja Milana Puvača. Nakon službenog dijela sastanka druženje je nastavljeno uz večeru I ugodnu atmosferu u restoranu hotela Tvrđa.

Tijekom večeri prijateljima se predstavio i novi/stari član kluba Vlatko Kopić koji je nakon kraćeg izbivanja ponovno aktivirao svoje članstvo. Prijatelju Vlatku želimo dobrodošlicu!