Glas poduzetnika u online gostima u Rotary klubu J. J. Strossmayer

21. svibnja 2020.

Članovi Rotary kluba J. J. Strossmayer i njihovi rotarijanski prijatelji još jednom su imali priliku sudjelovati na zanimljivom i aktualnom online predavanju tijekom svog redovnog sastanka. Tako je ovaj put naš gost bio predsjednik Uprave Poslovne inteligencije i jedan od osnivača udruge Glas poduzetnika, g. Dražen Oreščanin.

Glas poduzetnika krenuo je kao neformalna inicijativa skupine građana s ciljem upućivanja konkretnih mjera i reformi u gospodarstvu pogođenom pandemijom COVID-19, a kao udruga počeli su s radom početkom travnja 2020. godine. Danas okupljaju preko 45.000 članova i najbrojnija su udruga poduzetnika u Hrvatskoj. Sa željom da minimiziraju posljedice krize, članovi udruge slušaju glasove i prijedloge svih poduzetnika koji imaju za dugoročni cilj unaprjeđenje razvoja i kvalitetu društva u cjelini.

Nadasve zanimljivo predavanje koje dolazi iz iskustva rada u realnom sektoru, ukazalo je na ovisnost javnog o realnom sektoru, a g. Oreščanin na primjerima nam je objasnio i kako se stvari mogu pokrenuti na bolje. Upravo s tim idejama Glas poduzetnika će i dalje raditi na ostvarenju svojih dugoročnih ciljeva i ubrzanju ekonomskog oporavka cijelog društva te poziva sve poduzetnike da im se priključe u radu.

Članovi kluba još jednom se zahvaljuju g. Draženu Oreščanin na zanimljivom predavanju.