Druženje slavonskih klubova

6. prosinca 2016.

U subotu 3. 12. 2016. održano je druženje slavonskih klubova u organizaciji Rotary kluba Osijek Josip Juraj Strossmayer, čija je tema između ostalog bila i edukacija članova slavonskih Rotary klubova, a na temu Welcome to Rotary.

Ciklus radionica Welcome to the Rotary počeo je u listopadu ove godine u Dalmaciji kako bi na kraju godine stigao u Osijek. Članovi Odbora za članstvo Distrikta pripremili su niz vrlo zanimljivih predavanja koja su u svrhu povećanja spoznaja o Rotaryju i prijatelja Rotaryjanaca.

Održana su predavanja Tomislava Maravića koji je otvorio seminar, ali i govorio u kasnijem dijelu programa o Preporučenim metodama razvoja članstva.
Goran Račić se osvrnuo na Rotary Institut 2016. održan u Madridu i ukratko iznio dio bogatog programa i planova za budućnost.
Kako koristiti Rotary Club Central i ostale RI online alate, pojasnio nam je u konkretnim prikazima prijatelj Krešimir Vlašić.
Damir Skelin je prikazao i pojasnio koliko je važna slika kojom se predstavljamo u medijima kao i na koji način izbjeći zamke istih.
U primjerima dobre prakse vidjeli smo aktvinosti RC Centar Zagreb u 2016. godini koje je vrlo iscrpno prikazao riječju i slikom Ivica Lukšić.

Nakon iscrpnih prezentacija uslijedio je razgovor, kao i odgovori na postavljena pitanja koje su postavili gosti.

Zaključkom i zatvaranjem seminara te druženjem uz ugodan razgovor i pokoji zalogaj, završeno je još jedno ugodno druženje.